Setari Cookie-uri

Primele reactii legate de noua Kudika

In urma cu numai cateva zile va prezentam noua versiune a revistei Kudika si va invitam sa ne impartasiti parerea voastra. Feedbackul nu a intarziat sa apara. Iata cateva dintre mesajele cu care vrem sa ne laudam.

Stimata redactie Kudika,
Sunt din nou placut impresionata de munca depusa pentru aceasta noua imagine a site-ului.In fiecare zi cand imi deschid calculatorul, citesc o sumedenie de informatii care ma binedispun. Pot spune ca am observat ca imi insenineaza ziua si viata.
Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate care prospera si care ma ajuta si pe mine sa inteleg multe lucruri pe care viata mi le scoate in cale zi de zi.
Va doresc mult succes si cat mai multe admiratoare!!!
Cu drag,
Florica

Imi place noua fata la Kudika, este mai bine asezata in pagina, cuprinde mai multe articole interesante si este mai frumos colorata. (Elena)

Buna ziua. lucrez in strainatete si in putinul timp liber care imi ramane, ,,rasfoiesc" Kudika. Sunt foarte multumita, iti ofera destindere,relaxare, iti satisface setea de nou. Tineti-o tot asa!
Cu stima,
Doina

Citește și:

Felicitari,sunteti super tari! Va urez mult succes, drum lung in viata. In rest, sunt foarte multumita de tot ce faceti pentru mine. Felicitarii tuturor! Sarbatorii fericite alaturi de cei dragi! Pupicii la toti! (Cornelia)

La multi ani pentru cei 7 ani de activitate,mult succes in continuare si numai realizari.Sunteti foarte buni
(Victoria)

Buna echipa Kudika! Sunteti un ajutor foarte bun pentru viata mea. De multe ori citesc aici multe lucruri care imi sunt de folos. Va multumesc! Tineti-o tot asa! :)
(Andreea)

Va multumim inca o data ca va numarati printre membrii comunitatii Kudika si va invitam, ca de obicei, sa ne trimiteti feedback-ul vostru.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.