Setari Cookie-uri

Top 20 de citate despre suflete pereche

Toata lumea ajunge la un moment dat sa isi doreasca sa intalneasca acel suflet pereche alaturi de care va imbatrani. Pentru multi oameni, aceasta cautare ajunge sa fie un fel de misiune in viata lor si de multe ori este greu de imdeplinit.

Se intampla uneori sa te intrebi cum o iti dai seama ca EL este sufletul tau pereche sau daca l-ai intalnit deja si l-ai scapat. Ce este sufletul pereche? Il vei gasi vreodata sau este doar un mit? Cateva intrebari care se formeaza cu timpul in mintea ta si care uneori ajung sa te obsedeze. Nu stim cum si cand o sa-L gasesti, insa deocamdata iti oferim cateva citate frumoase despre acel suflet pereche care il cauti in fiecare zi.

1. Sufletul pereche este ceea ce aspiram noi si am vrea sa intelegem despre noi, este ceea ce consideram a fi perfectiune, puritate si nemarginire la propria noastra fiinta. (Sorin Cerin)

2. Cand traiesti bucuria ca exista o fiinta asemenea tie, un suflet pereche, cu aceleasi ganduri si preferinte, ea poate deveni o stare sufleteasca permanenta, dincolo de spatiu si de timp. (Ecaterina Chifu)

3. Probabil ca un suflet pereche adevarat e cea mai importanta persoana pe care ti-e dat sa o intalnesti in viata, pentru ca iti darama toate prejudecatile si te obliga sa te trezesti. (Elizabeth Gilbert - Eat, Pray, Love).

Citește și:

4. Poate prietenele noastre ne sunt suflete pereche si barbatii sunt doar acei oameni cu care te distrezi. (Candace Bushnell)

5. Oare ce faci daca iti intalnesti sufletul pereche....la momentul nepotrivit? (Lauren Kate)

6. Indiferent din ce sunt facute sufletele pereche, a lui si al meu sunt la fel (Emily Bronte)

7. Suprematia dragostei umane este uniunea unui singur suflet in doua tripuri. (Sri Aurobindo)

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.