Invata sa-i citesti pe cei din jurul tau. Limbajul trupului decodificat

Invata sa-i citesti pe cei din jurul tau. Limbajul trupului decodificat

"Toata lumea minte" e leitmotivul folosit cu obstinenta de personajul principal din serialul "Doctor House". Si pana acum nu s-a inselat, fie c-a fost vorba de minciuni albe sau gogonate, omiteri nevinovate sau eschivari rusinoase.

Insa unii le spun mai convingator si mai natural ca altii, fie dupa un studiu intens al comunicarii non-verbale, fie pentru ca s-au nascut inzestrati cu ceva inclinatii actoricesti. Cert e ca daca stii cum sa-ti argumentezi cazul, profesoara ar putea fi convinsa ca tema chiar ti-a fost mancata de catel.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Nu doar povestea in sine conteaza, ci absolut tot, intregul vehicul care transmite informatii. De la ton si momentul ales pana la maini, par sau privire. E drept ca unele gesturi sau microexpresii sunt greu de citit si interpretabile, insa exista niste reguli general valabile. Altfel, nici n-am mai avea nevoie de cuvinte pentru a intui ce gandesc ceilalti. Dar putem intui cu ajutorul unor indicatori subtili, poate la fel de importanti ca mesajul rostit cu voce tare.

Poti afla mai multe despre cum sa-i citesti pe cei din jurul tau citind continuarea articolului pe Noifetele.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri