Tatiana Marinescu este primul model roman care a transmis live de la filmarea unei reclame

Tatiana Marinescu este primul model roman care a transmis live de la filmarea unei reclame
Kudika
17 Mai 2012

Lumini, camera, actiune, motor si... Kudika!

Dragele mele, am vesti importante pentru voi. Incepand de astazi, Tatiana Marinescu este imaginea Kudika. Modelul renumit pe plan international a acceptat pentru prima oara sa semneze pentru o campanie de lunga durata in Romania.

Tatiana Marinescu

Ieri a fost filmat spotul publicitar pentru noua campanie Kudika – “Fii tu insati”. In premiera in Romania, Tatiana Marinescu este primul model care a transmis live imagini de pe platoul de filmare pe o pagina de Facebook. Vedeta a tinut mortis sa arate tuturor cum este o zi de munca pentru ea: machiaj, coafura, vestimentatie si modeling impletit cu actorie. Imaginile transmise au fost filmate cu IPhone-ul Tatianei.

Tatiana Marinescu s-a nascut in Romania, intr-un sat de langa Targoviste. La inceputul liceului modelul a inceput sa fie prinsa in mrejele fashion-ului, asa ca a participat la un concurs de frumusete. Intrand in lumea modei, Tatiana s-a simtit precum o Alice in Tara Minunilor. A decis ca modelingul este cariera care i se potriveste cel mai bine.

Tatiana Marinescu, imaginea Kudika

Tatiana Marinescu a lucrat pentru branduri precum Coca-Cola, L’Oreal, Pepsi, Danone, Chio Chips, Blade, Mudo, Gilette, Braun, Schwarzkopf, Interamerican si a aparut pe copertele unor reviste foarte importante precum Elle, Cosmopolitan, Esquire, Maxim, FHM, Bride si GQ.

Vizionare placuta

Tatiana Marinescu, imaginea Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri