Studiul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de persoane, femei si barbati, pentru a identifica principalii factori care le fac pe femei sa para vulnerabile, cum ar fi gestul de a-si musca buzele, gesturi care arata ca sunt somnoroase sau ca vor sa atraga atentia.

Alege un barbat care te face mereu sa zambesti

Apoi, dupa ce factorii au fost identificati, au fost realizate fotografii, pentru a ilustra cu exactitate gesturile. Prezentate barbatilor, aceste poze au atras atentia lor intr-o mai mare masura fata de alte fotografii care scoteau in evidenta vulnerabilitati fizice sau inteligenta.

Studiul realizat la universitatea din Austin - Texas concluzioneaza ca vulnerabilitatile de tip psihologic, cum ar fi femeile imature sau mai putin inteligente, ii fac pe barbati sa fie mai interesati si sa se implice mai usor intr-o relatie cu acestea, potrivit telegraph.co.uk.

Cand au fost interogati in legatura cu interesul lor pentru o relatie pe termen lung cu femeile "prostute", barbatii care au participat la studiu s-au mai temperat si interesul lor a scazut. In alte cuvinte, femeile care se prefac a fi mai putin inteligente si mai neajutorate atrag mai multe priviri, dar un astfel de comportament nu este avantajos pe termen lung.

Sursa: 9AM.ro

Top 5 zodii de barbati sexperti
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: