Setari Cookie-uri

Zgarciul de la Facebook: 4 exemple de chitrosenie cu Mark Zuckerberg

Bogatia merge mana in mana cu zgarcenia.

3. Nunta in propria curte

Cand ai bani si iti permiti, iti faci o nunta de vis la un palat adevarat (vezi cazul cuplul Brangelina, care se vor casatori intr-un castel in Franta). Cand ai bani si iti permiti, insa esti atat de zgarcit incat nici macar nu pui Timeline la toate persoanele care au cont pe Facebook, faci nunta in propria curte. De ce sa mai risipesti sute de mii de dolari pentru un loc de vis, cand poti sta la umbra copacilor in propria curte, admirand gazele care se strang la lumina felinarelor si plesnind cate o palma pe dupa gat, in disperarea de a prinde tantarul care tot iti da tarcoale?!

Se poarta vintage si DIY (Do It Yourself), iar Mark Zuckerberg ar face orice pentru a nu scoate banii de la saltea.

4. Luna de miere... la Roma

Este obligatoriu ca luna de miere sa fie o destinatie exotica, in care singurele lucruri importante pe care le faci sa fie sex, plaja, somn, mancare si iar sex. Dar nu si in cazul lui Zuckerberg. Adica de ce sa mearga in Caraibe, Bora Bora sau Philipine cand poate sa se "imbete" cu putina cultura de la civilizatia romana?

Citește și:

Te plimbi, vezi ruine, mergi la Vatican, mananci pizza la micile pizzerii de la marginea trotuarelor si stai intr-o camaruta cu geamuri mici, in care nici macar nu intra lumina. Roma are farmecul ei, insa in niciun caz nu este potrivita pentru o luna de miere. Potrivit DailyMail, Mark si Priscilla au luat cina la restaurante simple, in care meniul pentru pentru doua persoane nu depaseste 35 de dolari. Zgarcenie maxima!

Si uite asa Zuckerberg ocupa locul fruntas pe lista neagra a miliardarilor draguti si chitrosi. Zgarcenia este ultima si cea mai tiranica dintre pasiunile lui Mark.

Featured foto by Marcos Mesa Sam Wordley via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.