Noul Peugeot 208 este un model urban, de segment B, fabricat inca din momentul lansarii in doua versiuni de caroserie, cu 3, respectiv 5 usi.

Peugeot 208 intruchipeaza principiile agilitatii si eficientei. Solutiile tehnice aplicate il fac un vehicul mult mai usor decat predecesorul (-110 kg in medie comparativ cu 207 si nu mai putin de -173 kg pentru o gama care incepe de la 975 kg), aerodinamic si foarte compact (-7 cm in lungime si -1 cm in latime). Aceste beneficii sunt accentuate de spatiul pentru ocupanti mult mai mare, +5 cm in zona genunchilor pentru pasagerii din spate si un plus de 15 dm³ in volum, ca o dovada a performantei arhitecturale optimizate. “In comparatie cu 207, ne-am dorit o masina mai mica in exterior si mai mare in interior” afirma Cristophe Clochard, Director Consolidare 208

Peugeot 208 da o noua forma si rafineaza noile coduri stilistice ale marcii. Grila flotanta, semnatura blocurilor optice frontale, luminile spate in forma de bumerang – fiecare detaliu este desenat in raport pefect cu echilibrul masinii, structurat pe o „coloana vertebrala”, care este si mai vizibila pe plafon. Sculptat, atletic, pur si in acelasi timp sofisticat, 208 proiecteaza Marca spre o noua si atractiva modernitate, sugerand senzualitate, energie si delicatete.

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    MASSIF 2024 VA AVEA LOC ÎN PERIOADA 14-17 MARTIE

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...