Top 10 bust generos

Top 10 bust generos
Kudika
11 Iulie 2012

Legendara Marilyn Monroe s-a clasat pe primul loc intr-un top al celor mai idolatrizate busturi realizat saptamana aceasta de retailerul britanic DEBENHAMS. La mica distanta in clasament s-au situat chiar 2 englezoaice, Holly Willoughby cunoscuta ca si Willoughbooby, si respectiv faimoasa Liz Hurley.

In mod surprinzator, septegenara Sophia Loren a ocupat pozitia a V-a aratand ca varsta nu conteaza in alegerea publicului.

Aproximativ jumatate din clientela feminina a magazinelor Debenhams din Marea Britanie poarta marimea DD+. Avand in vedere acest aspect, retailerul a intrebat 1000 dintre clientii sai ce vedeta are cel mai frumos decolteu.

Iata rezultatul! Top 10 bust generos:

1. Marilyn Monroe
2. Holly Willoughby
3. Liz Hurley
4. Kelly Brook
5. Sofia Loren
6. Scarlett Johannson
7. Christina Hendrix
8. Beyonce
9. Kim Kardashian
10. Dita Von Teese

Sharon Webb, director achizitii&design pentru gama copii mentioneaza “Daca esti inzestrata e ok sa te pui in valoare, dar intr-un mod adecvat. Nu-i nicio mirare ca Marilyn a iesit castigatoare intrucat purta sutiene pe masura si niciodata nu se etala, stia cat sa arate din decolteu.”.

Femeilor cu bust generos nu le vine usor sa cumpere articole ce le flateaza. Esential ar fi sa se mizeze pe un decolteu respectabil investind intr-un sutien decent.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri