Imaginea Kudika este reprezentata de o femeie puternica, frumoasa, cu o cariera de succes.

Cine este femeia Kudika intruchipata in aceasta campanie de Tatiana Marinescu? Esti TU! Cea care este plina de viata, curioasa, independenta, creativa, darnica, pregatita, implicata, sexy si indragostita! Esti TU, cea aflata pe drumul cel bun, sprijin si muza pentru cei ce te iubesc, izvor de caldura, veselie, iubire si intelepciune pentru cei drag! Esti cea care crede in propriile ei forte, cea care are curajul sa creeze drumuri noi si stie ca va reusi! Tatiana poate fi oricare dintre voi, dar in acelasi timp este Ea Insasi!

Tatiana Marinescu este in prezent un model recunoscut in Romania si model si actrita admirata in Turcia, unde este mult mai vizibila decat acasa. Frumusetea ei si succesul in cariera sunt sustinute de o personalitate electrizanta, o prezenta magnetica si o atitudine delicata si feminina.

Plina de forta si expresivitate in editoriale de moda sau clipuri publicitare, te va surprinde cand o vei intalni... este rezervata si blanda, te priveste intens si deschis, vorbeste putin, dar spune mult! Au vazut "ceva special" in privirea ei si regizorii care au distribuit-o in clipul "Dream Girl" al lui Smiley, in "Africa" al lui Morandi, in cel al artistului turc Sinan Akcil „Bi’sey olmus” sau in serialul de televiziune Kara Murat (Turcia).

Tatiana a fost imaginea unor campanii si branduri importante – Coca-Cola (Europa), Pepsi (Romania), Danone (Europa), Chio-Chips (Europa), Ufo (Europa), Gillette (Europa), Wella (Europa), Ten (Turcia), Mudo (Turcia), Vako (Turcia), Beymen (Turcia), Blade (Turcia), a aparut pe copertele revistelor internationale – Elle, Cosmopolitan, Maxim, FHM, Esquire, Bazaar, Joy si reprezinta imaginea campaniei PETA, care militeaza pentru drepturile animalelor (fiind nominalizata de Peta ca fiind una dintre cele mai sexy vegetariene din lume).

Modellingul a reprezentat o rampa de lansare, dar, pentru Tatiana, nu a fost indeajuns. A luat lectii si a scapat de emotii in fata camerelor de filmat. Si casele de productie au cooptat-o imediat in productii comerciale sau artistice. Si nici asta nu a fost indeajuns. A incercat si incearca sa ajunga la ea insasi, dar si la voi, prin scris. Tatiana Marinescu scrie poezie, in romana, turca si engleza. Atunci se simte cea mai aproape de ea insasi.

Ce a reprezentat experienta Kudika pentru ea si ce alte proiecte pregateste, ei bine, va las sa descoperiti singure! Sunt sigura ca v-am starnit curiozitatea, dar cel mai bine o voi lasa chiar pe Tatiana Marinescu sa va tina la curent cu activitatile ei.

Cum va fi posibil acest lucru? Kudika v-a pregatit o alta surpriza speciala. Tatiana Marinescu va fi Special Guest Editor pe site-ul nostru. Aceasta va avea o rubrica speciala si, pana la sfarsitul acestui an, va posta articole despre activitatile ei, despre nenumaratele ei calatorii, despre oamenii pe care ii intalneste, despre ce simte, ce vede, cum lucreaza, ce intalniri si propuneri onoreaza sau refuza un model international.

Va invit sa o urmarim impreuna.

  • Kudika

    Art Safari încheie ediția 11 cu cca. 53.000 de vizitatori și revine...

  • Kudika

    Ultimul weekend în care mai poate fi vizitat Art Safari - ediția 11!

  • Kudika

    ELIBERARE - prima expoziție de ilustrații realizate după poveștile...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...

  • Kudika

    Parerea lui Radu: Dreptatea - femeia o are, barbatul o da

  • Mia

    Casti audio - let your music play!