Setari Cookie-uri

Top 15 cele mai atragatoare vedete din seria James Bond

Rezultatele sunt surprinzatoare tinand cont de siluetele filiforme ce defileaza pe marile podiumuri.

Cele mai recente studii arata ca persoanele cu forme sunt in continuare considerate a fi cele mai frumoase, iar Ursula Andress ramane cel mai apreciat star la plaja in filmele James Bond.

Imaginea sa iesind din ocean cu soarele jucandu-se in parul blond si mangaindu-I corpul bronzat o transforma pe Honey Ryder, personajul interpretat de Andress, in alegerea numarul 1 a publicului, afirma Debenhams UK.

La mica distanta in top se situeaza Halle Berry in rolul lui Jinx Johnson, urmata de Daniel Craig in pielea personajului Bond, cu forme la fel de atragatoare, dar diferite.

Rezultatele sunt surprinzatoare tinand cont de siluetele filiforme ce defileaza pe marile podiumuri. Sasha Nagalingam mentioneaza: “Look-ul voluptos ramane in continuare apetisant pentru femeile si barbatii din intreaga tara. Formele pline sunt simbol al adevaratei frumuseti si nimeni nu ar trebui sa isi faca griji daca le expune pe plaja vara.”

Citește și:

Rezultatele cercetarii sunt confirmate si de vanzari. Cererea pentru top-uri cu pernute din gel a crescut la 132% fata de anul trecut indicand ca femeile isi doresc un look plin in acest sezon. Barbatii au renuntat la short-urile largi care ascund formele si s-au intors la costumele de baie mulate, Debenhams avand nevoie de stocuri cu 24% mai mari fata de anul trecut pentru a satisfice cererea pietei.

Lantul de magazine britanic si-a rugat clientele sa voteze cel mai frumos trup Bond expus la plaja – se pare ca bustul a contat cel mai mult in clasamentul “sirenelor” de ieri si de azi.

Aparitia lui Kim Basinger si Barbara Bach in costume de baie intregi, elegante arata ca acestea redevin populare, fiind o alternativa sexy si flatanta fata de bikini.

Top 15 vedete Bond in bikini

1. Honey Ryder (Ursula Andress) - Dr No

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.