Setari Cookie-uri

50 de metode simple de a face pe cineva sa se simta special

Pretuieste lucrurile simple care aduc fericirea.

Numele meu este Theona Balan si sunt autorea siteului femeiadesucces.ro – si scriu pentru ca imi doresc o lume a femeii mai buna.

"Calitatea relatiilor noastre determina modul in care vom fi tinuti minte." James M. Kouzes
Acum cativa ani am primit un lung email de la un prieten apropiat. Deoarece era o perioada agitata pentru mine nu am avut timp sa-i raspund decat abia dupa 3 saptamani.

Am inceput emailul cu "Imi cer scuze pentru intarziere, dar nu am avut timp..." Atunci am realizat ca sunt pe cale sa spun o minciuna si m-am oprit din scris. Nu am avut timp?? Asta pur si simplu nu era adevarat!

Mereu gasim timp pentru lucrurile care sunt importante pentru noi: mancat, dus, Facebook, privit la TV. Daca nu ne facem timp pentru ceva, atunci probabil ca acel lucru nu este atat de important pentru noi pe cat sustinem.

Citește și:

Daca cineva ne-ar intreba ce pretuim cel mai mult, sunt sigura ca relatiile cu prietenii si familia ar fi, in majoritatea cazurile, cap de lista. Dar pentru cei mai multi dintre noi, timpul pe care il alocam acestor relatii nu reflecta asta.

Cu totii stim ca felul cum ne petrecem timpul ne reflecta prioritatile, mai mult decat ceea ce spunem sau gandim.

Poate ca nu avem timp sa scriem prea des emailuri lungi pentru a tine legatura cu prietenii, dar cu totii ne putem stradui mai mult sa aratam oamenilor din viata noastra ca sunt importanti si speciali.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.