Setari Cookie-uri

Cum sa iti planifici DEMISIA si sa faci ceea ce iti place

Nemultumita la job? Poate este cazul sa te gandesti la demisie.

In afara de asta, eu fiind o persoana extroverta si dornica mereu de a-mi face noi relatii ma lasam de multe ori dusa de val atunci cand primeam preferam sa ies la o terasa cu prietenii sau la piscina.
Mare grija cu anturajul! Poate fi cel mai mare inamic in calea descoperiri vocatiei.
Stii de ce oamenii ii judeca atat de mult pe ceilalti din jurul lor?

Pentru ca in felul asta se simt ei mai buni. Scotand in evidenta lucrurile “rele” sau “greselile” pe care cei din jurul tau le fac iti dau senzatia ca tu esti mai bun si astfel EGO-ul tau se simte bine!
Unora poate sa nu le placa ce faci. De ce?
Pentru ca tu progresezi si, prin comparatie, defectele lor ies mai tare in evidenta. Altii se vor manifesta chiar cu agresivitate.

demisia la job sursa foto: shutterstock.com

De aceea persoanele care se dezvolta, care ies in evidenta cu anumite calitati sunt cele mai vanate. Sunt luate in vizor de catre cei din jur si atunci cand fac o greseala sunt judecati!
Sau mai rau, sunt impinsi de catre cei din jur intr-o situatie neplacuta, care sa ii abata din drum.
Stiai ca exista vagabonzi pe care „colegii” lor i-au inlaturat din cauza ca nu erau sau nu tineau sa devina, ca si ei, alcoolici sau, si mai grav, pentru ca doreau sa-si recastige respectul de sine si sa se reintegreze in societate? INTERESANT NU?

Citește și:

Alege-ti bine oamenii in preajma carora iti petreci ziua. Evita-i pe morocanosii care mereu se plang de cate ceva, ca si pe barfitori. Cand m-am lasat distrasa de cei din jur, intreaga mea viata s-a reorganizat, adica a devenit un haos, intr-un mod care nu imi placea si nu ma multumea deloc. Cand m-am trezit mi-am dat seama ca nu traiesc viata pe care mi-o doresc, nu sunt pe drumul care trebuie si ca trebuie sa fac ceva sa ma intorc la MISIUNEA mea.

Dupa o perioada de pauza, am revenit la pasiunea mea pentru ca numai asa ma simt implinita.
Numai asa simt ca dau valoare acestei lumi, numai asa ma simt utila.
De cateva luni mi-am revizuit viata, am petrecut o perioada doar eu cu mine si cu gandurile mele.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.