Setari Cookie-uri

65 de cadouri personalizate pentru Craciun

Nu stii ce surprize sa le pregatesti celor dragi de sarbatori? Iti oferim noi cateva idei utile. Alege minim unul din cele 65 de cadouri personalizate potrivite pentru Craciun.

30. Weleda set Iris in cutie cadou, 134 RON contine:
-Gama de ingijire faciala cu iris pastreaza umiditatea pielii la fel cum irisul crescut organic pastreaza umiditatea in radacinile sale.
-Crema de zi sporeste capacitatea pielii de a-si mentine natural echilibrul de umiditate datorita ingredientelor sale naturale si organice. Protejeaza pielea uscata si are o actiune hidratanta de lunga durata.
-Crema de noapte contine uleiuri pretioase din plante si ceara naturala care protejeaza pielea, mentinand echilibrul lipidic si al umiditatii. Ajuta procesul de regenerare naturala si intareste stratul lipidic natural al pielii.
Totul ambalat in cutia nostalgica de la Weleda in editie limitata.

Weleda set in cutie cadou, 78 RON contine:
-Crema de maini Weleda cu extract de catina este ideala pentru ingrijirea intensiva a mainilor, ori de cate ori este nevoie. Crema este foarte repede absorbita de piele si va rasfata simturile cu parfumul sau proaspat de citrice.
-Balsamul de buze Everon de la Weleda calmeaza si ingrijeste pielea delicata a buzelor fara a lasa un film gras pe piele, deoarece nu contine materii prime pe baza de uleiuri minerale.
-Deodorant Citrus - uleiurile eterice din coaja fructelor de citrice au un efect dezodorizant bland, fara a influenta functiile naturale a pielii. Deodorantul Citrus este distribuit sub forma de recipient cu pulverizator fara utilizarea altor substante pentru aceasta. Este usor de utilizat, poate fi reumplut si este ecologic.
Totul ambalat in cutia nostalgica Weleda in editie limitata.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.