Setari Cookie-uri

65 de cadouri personalizate pentru Craciun

Nu stii ce surprize sa le pregatesti celor dragi de sarbatori? Iti oferim noi cateva idei utile. Alege minim unul din cele 65 de cadouri personalizate potrivite pentru Craciun.

59. Noul sistem de calcat Philips PerfectCare
Cu noul sistem de calcat Philips nu exista riscul de ardere sau patare a hainelor – chiar daca este lasat pe materiale timp de pana la 5 minute. Este primul si singurul sistem de calcat de pe piata caruia nu trebuie sa ii setati temperatura si cantitatea de aburi, acest lucru inseamna economie de timp si posibilitatea de a trece de la un material la altul (de la panza la matase, apoi la bumbac si la casmir), fara a mai astepta.
Utilizeaza chiar cu 10% mai putina energie fata de un sistem cu abur obisnuit. Totul este posibil datorita tehnologiei Optimal Temp, creata de Philips, care combina perfect temperatura cu puterea aburului si reprezinta pasul spre o noua era in domeniul calcatului hainelor, datorita unei incinte de vaporizare si presurizare revolutionare, care elibereaza abur cu o presiune mare si constanta la o simpla apasare a unui buton, la o temperatura a talpii optima pentru tesaturi mentinuta de Procesorul Smart Control.
Pret recomandat: GC9230 – 1199 lei si GC9220 – 1099 lei


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.