Setari Cookie-uri

De ce iubesc zapada?

Sunt oameni care iubesc frigul, oameni care iubesc caldura si oameni care iubesc totul. Tu de care esti?

Zapada, nea, omat... Nu stiu daca este din cauza ca m-au invatat ai mei bine, din cauza ca sunt nascuta in februarie sau din cauza ca este pur si simplu frumoasa, dar eu zapada o iubesc!

De ce iubesc zapada? Am sase motive si sigur si tie iti place macar pentru unul dintre ele!

Sursa foto: Shutterstock.com

Pentru frig

Am trait dintotdeauna cu convingerea ca frigul este bun, este constructiv.

Cand afara este frig, oamenii se apropie mai mult unul de celalalt: se imbratiseaza, se saruta, se tin de maini. Isi croseteaza unul pentru altul pulovere si fulare si se suna de indata ce au plecat de acasa pentru a-si spune „Vezi ca e frig tare! Sa te imbraci bine, sa nu racesti!”

Iar aceasta este o dovada de afectiune, pentru ca nimeni nu face un astfel de anunt-avertisment doar pentru ca nu vrea sa aiba grija de un altul daca a racit: avem grija sa nu raceasca pentru a nu suferi.

Citește și:

Cand este frig afara, virusii mor. Daca este destul de frig. De asemenea, pentru mine este o bucurie cu atat mai mare cu cat toate insectele lumii se ascund in adancimi de unde nu ma pot inhiba cu prezenta lor.

Si, de altfel, nici „a gandi la rece” nu se prea poate cand afara sunt peste 20 de grade... Iar uneori este necesara o astfel de abordare, nu crezi?

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.