Setari Cookie-uri

Secretul sufletului pereche

Te-ai intrebat vreodata de ce nu ti-ai gasit pana acum sufletul pereche? Acel cineva special, care sa te adore si sa te rasfete? Pe umarul caruia te poti baza si care nu te va dezamagi niciodata?

Arielle Ford este maestra in „a face lucrurile sa se întample”. Este publicist, expertă în marketing, producatoare și consultant.

A contribuit la lansarea carierelor unor autori precum Deepak Chopra, Jack Canfield & Mark Victor Hansen, creatorii seriei „Supa de pui pentru suflet” sau Neale Donald Walsch, autorul cartii „Conversatii cu Dumnezeu”.

A realizat publicitatea unor autori precum Wayne Dyer, Marianne Williamson, Debbie Ford, Louise Hay, Don Miguel Ruiz si multi altii. Unsprezece dintre acestia au obtinut locul 1 in clasamentul New York Times.

Arielle Ford este la randul ei o scriitoare talentata, autoare a opt carti, prima fiind „Hot Chocolate” care face parte din indragita serie „Mystical Soul”.

Cartea „Secretul sufletului pereche” a fost lansata in ianuarie 2009 la editura Harper One si se bucura de succes la nivel international. Este tradusa in 21 de limbi, inclusiv în limba romana.

Citește și:

SURSA FOTO prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.