Setari Cookie-uri

Urari de Sfintii Constantin si Elena

Cateva ganduri bune pentru purtatorii numelor Sfintilor Constantin si Elena!

Sfintii Constantin si Elena sunt sarbatoriti in fiecare an la data de 21 mai. Un numar mare de romani poarta numele Sfintilor Constantin si Elena, ceea ce face ca aceasta zi sa fie un prilej de sarbatoare pentru multi dintre noi.

Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena este strans legata de taina si puterea Sfintei Cruci – semnul central al religiei crestine. Sfantului Constantin i s-a aratat pe cer semnul Crucii in pragul infruntarii cu paganul Maxentiu, iar Sfanta Elena, mama sa, a descoperit la Ierusalim Crucea pe care Mantuitorul a fost rastignit.

Daca nu stii cum ar trebui sa arate un mesaj pe care sa il transmiti celor apropiati care poarta numele acestor doi sfinti iti oferim cateva sugestii.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

Citește și:

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La multi ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfintii Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Iti urez „La multi ani!”, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin/ Sfanta Elena pe care il/o reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!

Citește și:

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani!

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau vreodata. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Citește și:

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.