Setari Cookie-uri

Urari de Florii

Duminica Floriilor este un moment important, cu o simbolistica aparte pentru cultele religioase care o sarbatoresc si pentru persoanele care poarta nume de flori.

Cu o saptamana inaintea sarbatoririi Sfintelor Pasti sunt Floriile, sarbatoare care marcheaza intrarea Domnului in Ierusalim. Numele acestei sarbatori este legat si de faptul ca in aceasta perioada toti pomii si toate florile incep sa infloreasca. In aceasta zi, sarbatorim persoanele care poarta nume de flori. Si cand trebuie sa scrii un mesaj, o urare pentru flori, ai nevoie de multa, multa inspiratie!

Daca nu ai timp sa stai prea mult sa te gandesti la o urare potrivita de Florii pentru floarea ta, ar trebui sa arunci o privire peste cele cateva urari de Florii pe care le-am pregatit cu ocazia acestei zile speciale!

O floare, un gand frumos, o bucurie! Esti cea mai frumoasa si cea mai calda! De ziua ta, iti urez din inima sa fii fericita si sa te bucuri de viata asa cum meriti! La multi ani de ziua onomastica!

Fie ca bucuria, surasul, veselia sa te invadeze si sa nu te paraseasca niciodata! Porti nume de floare, esti o floare pentru cei din jur! Te iubesc! La multi ani!

Citește și:

Azi te sarbatorim noi pe tine insa tu aduci sarbatoare in viata noastra in fiecare zi! Ramai asa cum esti: iubitoare, vesela, frumoasa! Te iubim! La multi ani!

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume…unei flori! La multi ani!

Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, psiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta! O primavara frumoasa! La multi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare dintre flori! La multi ani!

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Citește și:

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani unei persoane deosebite!

Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, in parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.