Setari Cookie-uri

Mesaje pentru mama: iubirea mamei ramane la fel de puternica si de sincera toata viata

Sub soare nu-i niciun cuvant atat de drag, atat de sfant ca mama!

Mesajele pentru mama de 8 martie sunt un bun prilej de a-i arata sentimentele pe care i le purtam. Primavara este un anotimp in care totul renaste, totul este vesel, nou si proaspat. Ziua mamei vine insotita de primavara sa ne aminteasca cat de importanta este aceasta fiinta pentru noi. Mama semnifica atatea lucruri in viata noastra incat nu poate fi descrisa sumar. Exista totusi cateva mesaje pentru mama care strang esenta si intreaga semnificatie a acestui personaj in viata noastra si care pot aduce zambetul pe buze si o lacrima de bucurie in ochii mamei cand le va citi!

mesaje pentru mama

Mesaje emotionante pentru mama: transmite-i un gand plin de dragoste

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte! Te iubesc si iti doresc o zi de 8 martie cat mai frumoasa! La multi ani!

Citește și:

Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama!
Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa-i iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

La multi ani! Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari special pentru tine in ziua de 8 martie!

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna ... intotdeauna mama mea! Te iubesc! La multi ani!

Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani!

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!

Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mama! Iti doresc o zi de 8 martie minunata!

Citește și:

Au trecut anii peste tine mama ca ninsorile peste munti si ai ajuns acum acolo sus unde zapezile nu se mai topesc si parul tau ramane nins. Esti mareata ca muntii acuma si in tine ne avem izvoarele noi toti copii tai, asta vreau sa-ti aduc aminte atunci cand regreti ca am ajuns departe de tine. Te iubesc! La multi ani de 8 martie!

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.