Setari Cookie-uri

Mesaje de 8 martie

Un mesaj si o floare de 8 martie pentru fiecare sora, iubita, mama, bunica, prietena , fetita sau femeie!

Mesajele de 8 martie sunt unele dintre cele mai emotionante si romantice care se transmit pe parcursul unui an. Ziua de 8 martie este dedicata tuturor fetelor si femeilor din viata noastra care merita aprecierea, dragostea si sprijinul nostru neconditionat. Daca ziua de 8 martie a venit si nu stii ce ai putea sa le scrii persoanelor dragi pe care le sarbatorim azi, avem pentru tine o serie de mesaje din care poti alege indiferent daca te gandesti sa ii scrii iubitei, mamei, surorii, bunicii sau unei prietene bune!

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!

Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare camp de verdeata si... de dragostea mea neconditionata. La multi ani!

Citește și:

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. La multi ani! Te iubesc!

Astazi iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul. Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane. La multi ani!

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 martie cat mai frumos. La multi ani!

Pe aripi de primavara 8 martie lin coboara si in a lui privire poarta mult noroc si fericire ! La multi ani!
Chiar daca au in comun sensibilitatea, frumusetea, delicatetea, femeile sunt unice. “La multi ani!” fetelor, femeilor, mamelor si bunicilor!

Citește și:

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.