Setari Cookie-uri

Mesaje frumoase

Mesaje frumoase pentru sufletul tau! Ganduri bune, sentimente profunde, trairi exteriorizate intr-o serie de mesaje frumoase!

Mesaje frumoase de dragoste

Mesaje frumoase pentru pentru persoana iubita, mesaje romantice, mesaje frumoase de dragoste. O serie de mesaje frumoase, emotionante despre iubire si sentimentele pe care le traim cand suntem indragostiti.

  • Pentru unii oameni fericirea sunt banii, pentru altii distractia, iar pentru altii libertatea. Fericirea mea esti tu! Te iubesc!
  • Ce este sarutul? In geometrie: sarutul este cea mai mica distanta dintre doua buze! Economie: sarutul este acel lucru pentru care cererea este mereu mai mare decat oferta. Fizica: sarutul este o sursa prin care se produce schimbarea in corpul uman. Informatica: sarutul - doua corpuri unite fara un cablu de date.
  • Dragostea... Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o ! Mesaje frumoase
  • Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.
  • Sunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale..si ma duc, e doar un mesaj frumos de la cineva drag pe care sper sa-l transmit inainte sa ma usuc.
  • Invata sa-ti traiesti copilaria, caci ea se duce asa rapid, de n-ai sa poti sa zici ca a fost frumoasa cand s-a pierdut in infinit.
  • Daca vezi ca soarele iti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara, cu mult mai frumoasa decat cele precedente!
  • Daca iubesti frumosul, nu ma iubi. Sunt altele mai frumoase decat mine. Daca iubesti bogatia, nu ma iubi. Sunt altele mai bogate decat mine. Daca iubesti iubirea, iubeste-ma! Caci ca mine nimeni nu o sa te poate iubi vreodata!
  • Fac din ochii mei o lacrima mare de bucurie, in care sa-ti scalzi visele; fac din nasul meu un tobogan pe care sa te dai cand vrei sa te joci; fac din buzele mele povestirea cea mai frumoasa , cu care sa te sarut dimineata si seara; fac din urechile mele radarul cel mai fin cu care sa-ti aleg melodiile dragostei mele; fac din inima mea o inchisoare in care sa te tin prizonier pe veci, caci imi esti tare drag!
  • Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, frumoasa mea, minunea mea!
  • Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana cu adevarat frumoasa si iti doresc o viata pe masura frumusetii tale!
  • Esti singurul care imi intelege necuvintele. Te iubesc!

Citeste pe Kudika

Citește și:

Mesaje de prietenie

Mesaje te iubesc

Mesaje pentru prieteni

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.