Setari Cookie-uri

Absolutely Fabulous Fashin & Vintage Fair

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o noua editie!

“It's the friends you can call up at 4 a.m. That matters.”

Diana Enciu si Alina Tanasa au declarat anul 2013 Anul Prieteniei si te asteapta duminica, 24 februarie, intre orele 11:00-19:00, la La Historia, strada Sf. Dumintru, nr.23 (Centrul Vechi) impreuna cu cea mai buna prietena a ta la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair – Bestfriends edition.

In cazul in care vrei sa vii cu mai multe prietene nimeni nu se supara. Sunteti toate asteptate sa socializati si sa va bucurati de atmosfera ab fab.

Prima editie Ab Fab 2013 te asteapta cu peste 50 de expozanti, cu colectii de primavara semnate de tineri designeri si tinere talente proaspat descoperite, cu piese vintage autentice si accesorii – toate intr-un spatiu fabulos, cu istorie, vizavi de Teatrul de Comedie.

Pentru ca una dintre pasiunile pe care le ai in comun cu cea mai buna prietena ta este shoppingul, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair – Bestfriends edition, este evenimentul de la care nu trebuie sa lipsesti. Si in plus, nimeni nu va pleca de la AB FAb fara un minunat cadou Avon Cosmetics.

Citește și:

JUST COME AND BE FABULOUS!

sursa foto prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.