Setari Cookie-uri

A creat cu 5.000 de euro un site care dicteaza tendintele printre designerii romani

Mirela Bucovicean se extinde acum si in strainatate

Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule-F.com, va fi speaker in cadrul ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online. Afla mai multe despre cum poti participa la eveniment.

In 2010, in plina criza economica si intr-o perioada in care romanii care isi permiteau sa isi cumpere haine de cateva sute sau chiar mii de euro mergeau la Londra, Paris sau Milano pentru a alege creatori straini, Mirela Bucovicean lansa cu o investitie de 5.000 de euro Molecule-F.com, un site de moda de nisa, care mizeaza pe creatiile designerilor romani.

Acum site-ul este cunoscut ca unul exclusivist si care dicteaza tendintele printre designerii autohtoni.

Ideea de a lansa un astfel de business i-a venit in 2009, intr-un an de pauza in cariera si dupa mai multi ani in care a lucrat in presa scrisa, televiziune, radio, marketing sau imobiliare.

Citește și:

Atunci si-a dat seama ca pentru cumpara creatia unui designer roman trebuia sa dai si cinci telefoane pentru a ajunge la showroomul acestuia.

Era o perioada in care unul dintre putinele lucruri care promovau constant moda romaneasca era Festivalul de la Iasi.

De asemenea, lansarea avea loc cu doar cateva luni inainte sa fie deschisa si galeria dedicata creatorilor rom ani din Magazinul Cocor.

„Am identificat o nevoie neacoperita pe piata, aceea de a avea un loc de unde sa cumperi designeri romani.

I-am remarcat pe acestia si creatiile lor si mi-am dat seama ca au un potential enorm si pot concura oricand cu designeri internationali.

Am ales online-ul din doua motive clare: cred in dezvoltarea lui, nu vad catre ce altceva poate evolua piata in urmatorii ani, iar cel de-al doilea este legat de rezolvarea probabil a celei mai importante probleme a designerior romani: distributia.

Citește și:

Online-ul ne ofera distributie la nivel national si international”, explica Mirela Bucovicean (36 de ani).

Citeste continuarea pe Wall-Street.ro

sursa foto interior si pirma pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.