Setari Cookie-uri

Aplicatia Kudika pentru iPhone

Kudika este acum disponibila si pe iPhone!

Kudika este una dintre cele mai citite reviste online din Romania. In fiecare zi iti aducem cele mai noi articole, sfaturi, informatii, te tinem la curent cu noutatile in materie de fashion si frumusete.

Acum ne mandrim cu lansarea aplicatiei Kudika pentru iPhone – asta pentru a fi mai aproape de tine.

Incearc-o si tu acum!

Va invit in lumea tehnologiei: Cum ne jucam pe Kudika app?

Acum poti citi cele mai noi articole si iti poti verifica horoscopul zilnic direct de pe iPhone.

kudika app

Prima pagina, imediat ce deschizi aplicatia Kudika, iti prezinta toate articolele aparute pe site-ul nostru in ordine cronologica: incepand de la frumusete, pana la moda, condo, horoscop, healthy, relatii si celebritati. Tot ce vrei intr-o singura aplicatie! Acceseaza sectiunea de horoscop zilnic pentru a afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua in curs.

Citește și:

Butonul din stanga sus te duce in “Cuprins” sau “Pagina cu de toate” (asa cum ne place noua sa o numim), unde iti sunt prezentate noutatile si horoscopul zilnic (stim ca iti place). Imediat dupa asta urmeaza sectiunile Sexy (Frumusete, Moda, Lux), Smart (Cariera, Home Deco, Sanatate, Entertainment), Indragostita (Relatii, Mirese), Independenta (Barfe/ Celebritati, Timp Liber, Calatorii) si Speciala (Eco, Capricii culinare, Special). Am impartit astfel pentru ca tu sa poti naviga mai repede prin aplicatie si sa citesti ceea ce te intereseaza.

Fiecare cifra (sau numere, depinde cat de des deschizi aplicatia) din dreptul subsectiunilor reprezinta numarul articolelor noi din aplicatie.

Important de stiut: Kudika se actualizeaza in fiecare zi, venind cu articole noi si interesante pentru tine.

Citește și:

Kudi for iPhone este o aplicatie bine facuta, usor de navigat si extrem de folositoare pentru momentele in care vrei sa arunci rapid un ochi prin stirile zilei sau vrei sa citesti horoscopul zilnic.

Descarca si tu aplicatia acum!

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.