Setari Cookie-uri

Weekend de reduceri: pana la 50% discount la electronice

Clickshop.ro, mall-ul online al Romtelecom, sarbatoreste 2 ani de la lansare, prin reduceri de pana la 50% pentru toate produsele disponibile pe rafturile sale virtuale.

In perioada 19-21 aprilie, toate preturile produselor din magazinul online ClickShop.ro, exceptand accesoriile, vor fi reduse cu pana la 50%. Cele mai mari reduceri vor fi pentru produsele din categoriile Electronice, Electrocasnice si IT.

Am aruncat si noi un ochi pe oferta celor de la ClickShop si ti-am pregatit o selectie cu cele mai bune oferte pentru produsele de ingrijire persoanala.

Ondulator Braun Ondulatorul Braun Satin Hair 7 cu ecran LCD inteligent cu micro-procesor si tehnologie satin ION. Invelisul ceramic va proteja firul de par, iar functia de memorare a ultimei setari te va ajuta sa pastrezi temperatura care se potriveste firului tau de par.

Reducerea e de 94 de lei si poate fi achizitionat la pretul de 235.99 lei.

Perie ondulatoare Remington

Peria ondulatoare Remington AS 700 cu 3 setari de temperatura, 2 accesorii de coafare si setare de aer rece pentru o fixare a coafurii.

Citește și:

Reducerea este de 41 de lei si poate fi achizitionat la pretul de 78.99 lei.

Epilator Braun Silk-epil Epilatorul Braun Silk-epil 3 Soft Perfection cu sistem de 20 de pensete si posibilitatea de a alege treapta de viteza potrivita din cele 2 niveluri va fi aliatul tau pentru un sezon in care picioarele tale se vor bucura de razele soarelui. Epilatorul are si un sistem de masaj cu role pentru un epilat cat mai suportabil.

Reducerea este de 145 de lei si poate fi achizitionat la pretul de 154.99 lei.

Set de bigudiuri

Setul de bigudiuri Babyliss cu un indicator luminos de functionare, incalzire rapida - dureaza doar 5 minute - , tehnologie ceramica ideala pentru orice tip de par, pentru o coafare in siguranta. Setul de bigudiuri cuprinde si 20 de ace, 20 de accesorii de prindere de tipul clestilor fluture si o husa pentru depozitare.

Reducerea este de 85 de lei si poate fi achizitionat la pretul de 174.99 lei.

Citește și:

Aparate de cafea Pe langa produsele de ingrijire, ClickShop te asteapta cu multe alte produse aflate la reducere: televizoare, tablete, laptopuri, telefoane, aparate pentru cafea, camere foto.

Esti pregatita pentru un weekend de shopping?

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.