Vrem o metoda revolutionara de slabit!! Au spus femeile, iar ruga lor a fost ascultata. Asa s-a inventat criolipoliza, cea mai noua si mai eficienta metoda de slabit

Bineinteles ca nu asta este adevaratul motiv pentru care criolipoliza a venit in intampinarea satisfacerii celor mai pretentioase dintre noi.

Tehnologiile care folosesc metoda arderii grasimilor sunt suficiente, am putea spune sa sunt chiar prea multe, asa ca era timpul si pentru o metoda care ingheata celulele adipoase pentru a le putea distruge. Si ce poate fi mai bun vara asta decat sa slabesti fara sa depui efort, fara sa transpiri, sa gafai si sa te sfarsesti de caldura aparatelor de slabit?

foto tratament anticelulitic sursa shutterstock

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este cea mai noua metoda de slabit, este o metoda revolutionara cu ajutorul careia putem spune adio tesutului adipos nedorit.

Tratamentul presupune inghetarea celulelor grase si spargerea acestora, impiedicandu-le sa mai reapara.

Aceasta noua metoda poate fi folosita atat de femei cat si de barbati.

Cum functioneaza aceasta metoda?

Aparatul folosit pentru efectuarea tratamentului se numeste Cryogen. Acesta practic aspira pielea de sub el asa cum o face un vacuum. In tot acest timp, celulele adipoase sunt inghetate pentru ca pe o perioada de 3 saptamani ele sa se sparga si sa dispara aspectul de coaja de potrocala atat de inestetic.

O sedinta cu Cryogen se poate efectua o data la 45 de zile, nu mai devreme, pentru ca in tot acest timp celulele din zona tratata continua sa se sparga astfel incat stratul de grasime sa dispara complet. Se poate utiliza pe orice zona a corpului, un singur aparat sau doua in acelasi timp. Dupa ce aparatul este indepartat, pielea este un pic vanata din cauza inghetarii celulelor, dar acest lucru dispare in doar cateva minute.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: