Celulita nu tine cont de varsta. Poti sa o ai de la 20 de ani la fel de bine cum poti sa o ai de la 40 de ani incolo. De aceea, la orice varsta, e bine sa stii cum sa faci acasa cateva exercitii pentru celulita de pe picioare.

Video: Aplica o coaja de portocala direct pe dinti si scapa de o problema cu care majoritatea ne confruntam

Celulita e grasime care se depoziteaza pe corp, pe sub piele, dand cunoscutul aspect de coaja de portocala. Cel mai des, apare pe picioare. Exista mai multe cai prin care poti sa scapi de ea sau prin care sa ii reduci aspectul. De la masaj anticelulitic la alimentatie, toate ajuta. Iar printre ajutoare sunt si acestea: exercitii pentru celulita de pe picioare.

Potrivit Prevention.com, un plan de exercitii adecvat te poate ajuta sa reduci celulita de pe picioare si sa faci pielea sa fie mai fina si mai ferma. 16 femei cu varsta cuprinse intre 26 si 66 de ani au urmat acest plan de exercitii timp de doua saptamani. Toate au avut, la final, mai putina celulita. Succesul consta in a lucra toti muschii picioarelor, din pozitii diferite.

5 exercitii pentru celulita de pe picioare

1. Fandari

Stai ridicata, cu picioarele departate cat este latimea umerilor. Spatele drept. Tine in fiecare mana cate o gantera si sprijina mainile pe solduri. Daca vrei, poti face exercitiul si fara gantere.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Top 5 Alimente anticelulitice: Scapa de coaja de portocala
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: