Setari Cookie-uri

Cum aduci dragostea in viata ta? Feng Shui si viata sentimentala

Descopera secretele din spatele misterioase arte Feng Shui

Principiile Feng-Shui pentru amenajarea dormitorului

Dincolo de a fi o simpla camera de odihna, dormitorul este acea parte speciala a casei cu cea mai mare incarcatura emotionala si erotica. De aceea, daca vrei sa atragi dragostea in viata ta, trebuie sa stii cateva lucruri despre amenajarea corecta a dormitorului.

Pentru inceput, aceasta camera nu trebuie amplasata deasupra unui garaj, a unui depozit, a unei bucatarii sau a unei bai. Atmosfera din aceste incaperi este plina de energie poluanta din cazua miscariilor de aer si din cauza aparatelor electronice.

De asemenea, intreaga locuinta trebuie sa fie pozitionata cat se poate de departe de macelarii sau abatoare. Asupra acestor amplasamante planeaza energia negativa a fricii si a mortii care poate produce un dezechilibru grav in fortele tale vitale.

Patul nu trebuie amplasat spre o oglinda sau sa aiba in spate o oglinda. Daca exista in camera o masa de toaleta cu oglinda, aceasta trebuie pozitionata in asa maniera incat sa nu reflecte imaginea patului.
La fel de importanta este ca patul sa nu se afle plasat in mijlocul arterei de circulatie energetica dintre usa si fereastra. Daca cele doua sunt paralele, patul trebuie pozitionat pe diagonala camerei.

Citește și:

Pentru purificarea aerului si pentru a facilita circulatia de energie, aseaza in camera o planta sau doua cu multe frunze si cu inaltimea de maxim 1 metru.

Sfaturi pentru a atrage dragostea in viata ta

1. Scrie-ti dorintele de dragoste cu cerneala rosie, culoare asociata cu focul si pasiunea. In timp ce pui pe foaie aceste lucruri, incearca sa iti imaginezi cum arata partenerul ideal pentru tine.

Cand ai terminat, pune ravasul intr-o cutie si imagineaza-ti ca ai inchis doi boboci de bujor intr-un recipient de argint iar pe masura ce timpul trece, bobocii se deschis. Plaseaza cutia sub patul tau timp de 49 de zile.

2. Daca incerci sa ramai insarcinata, nu matura si nu aspira in jurul sau sub patul tau. Se spune ca sufletul viitorului tau copil da tarcoale patului, asteptand cea mai buna ocazie pentru a se intrupa iar daca faci curat injurulpatului, in alungi.

Citește și:

3. Pentru a-ti imbunatati relatia cu partenerul tau de viata si pentru a comunica mai usor unul cu celalalt, foloseste cu incredere o mana de orez negatita peste care ai presarat sare.

Aseaza-le in trei boluri transparente pentru ca se spune despre ele ca sunt cele mai bune absorbante de energii negative. Peste stratul de sare, aseaza in fiecare bol cate un cristal transparent si pozitioneaza-le in asa fel incat sa obtii un triunghi din cele trei boluri.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie cu bonsai

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.