Setari Cookie-uri

5 pozitii pentru sex care te ajuta sa slabesti

Afla cum poti sa slabesti in cel mai placut mod!

Lenesul

Partenerul tau sta intins pe spate, iar tu esti deasupra lui sprijinindu-te in talpi cu spatele la el.

Pe langa faptul ca el are liberate de miscare si o priveliste minunata, tu depui cel mai mult efort in functie de frecventa cu care executi miscarile. In acest timp, partenerul te poate stimula prin mangaieri tandre.

Poti sa pierzi pana la 200 de calorii cu ajutorul acestei pozitii.


Umerii placerilor

Este o pozitie foarte excitanta in care partenerul tau sta in fund cu mainile sprijinite in lateral in timp ce tu esti deasupra cu genunchii sprijiniti pe umerii lui.

Este o varianta mai creativa a primei pozitii, femeia deasupra, in care tot tu stabilesti ritmul penetrarii insa te poate ajuta si patenerul.

Aceasta pozitie iti lucreaza muschii bratelor si pectoralii, dar si soldurile. Poti sa arzi pana la 300 de calorii in 10 minute.

Citește și:


Lotus

Partenerul tau trebuie sa stea in pozitia lotusului sau turceste in timp ce tu stai in poala lui si ii cuprinzi mijlocul cu picioarele.

Pentru ca este o pozitie dificila, efortul depus este mai mare decat in cazul altor pozitii, miscarile fiind ingreunate datorita dificultatii.

Executand aceasta pozitie iti vei lucra muschii abdominali si pe cei ai picioarelor. Este o pozitie dificila in care nu poti ramane mai mult de 10 minute, iar numarul caloriilor pierdute poate ajunge pana la 170.

foto prima pagina cuplu tanar pasional sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.