Setari Cookie-uri

5 pozitii pentru sex care te ajuta sa slabesti

Afla cum poti sa slabesti in cel mai placut mod!

Vrei sa slabesti si nu ai timp sa mergi la sala sau pur si simplu nu te impaci prea bine cu sportul?

Nicio problema; am gasit solutia perfecta pentru tine: slabesti in timp ce faci sex cu ajutorul pozitiilor prin intermediul carora tu depui cel mai mult efort pentru a pierde cat mai multe calorii.

E timpul sa il lasi pe partenerul tau sa se relaxeze un pic si sa preiei conducerea in timpul partidelor voastre de sex. Barbatii apreciaza cand vad o femeie cu initiativa, mai ales atunci cand vii si cu idei noi pentru diversificarea partidelor voastre sexuale.

foto tineri indragostiti sarutandu-se sursa shutterstock

Femeia deasupra

Partenerul tau trebuie sa stea intins pe spate la marginea patului, iar picioarele sa fie sprijinite in podea. Aseaza-te deasupra lui cu picioarele de o parte si de alta, astfel incat sa iti poata cuprinde genunchii.

Citește și:

Aceasta pozitie te ajuta sa stabilesti ritmul (care trebuie sa fie unul alert pentru arderea cat mai multor calorii) in timp ce partenerul tau poate mentine ritmul si iti poate stimula sanii in acelasi timp.

Aceasta pozitie se concentreaza pe lucrarea muschilor fesieri a coapselor si a soldurilor. Poti pierde pana la 200 de calorii daca pozitia este executata corect.

Roaba

Iubitul tau trebuie sa stea in picioare. Tu stai in patru labe astfel incat el sa te poata ridica usor de picioare si sa te sustina (exact cum faci roaba).

Tu te sprijini doar in maini ceea ce inseamna ca muschii mainilor sunt cei mai lucrati, insa faptul ca este o pozitie un pic mai dificila, iti incordeaza toti muschii corpului.

Aceasta pozitie te ajuta sa pierzi pana la 250 de calorii in 15 minute.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.