Setari Cookie-uri

Aerul nobil al interiorului

Casele din zona Cotroceni sunt o imagine unica in peisajul urban al Bucurestiului.

comunicat de presa

Unicitatea lor se reflecta in demnitatea clasica pe care doar timpul o poate lasa, ce se armonizeaza perfect cu caracterul laic al cladirilor.

Una dintre cladirile care se remarca astazi in aceasta zona eclectica a capitalei este “Casa Cotroceni”, cu o amenajare interioara realizata de Galeriile Noblesse, in care au fost integrate cu profesionalism piese unice de mobilier, elegante si rafinate.

Aerul nobil al interiorului este impregnat cu succes in fiecare incapere a casei prin alegerea unui mobilier care se integreaza perfect si umple in mod armonios spatiile.

Astfel, piesele din lemn sculptat,cu tapiserii brodate manual si oglinzi supradimensionate apartinand exclusiv Galeriilor Noblesse formeaza o armonie perfecta cu parchetul intarsiat cu esente rare si cu placarile de marmura. Toate acestea, impreuna, dar si separat, complimenteaza cu finete structura arhitecturala a cladirii.

Citește și:

Proiectul de amenajare interioara a fost unul amplu, extinzandu-se la toate camerele casei: un dining spatios, un living, o bucatarie, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor al copiilor cu baia sa si un birou. In acest sens, provocarea Galeriilor Noblesse a constat in mentinerea unei continuitati a stilului de design si in acelasi timp de a accentua individualitatea fiecarei camere.

Rezultatul a fost unul de succes: incaperile emana fiecare in felul ei un aer de romantism clasic, dublat de armonia tonurilor calde si pastelate ale peretilor”, sustine Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Un alt element de pesonalitate adaugat de Galeriile Noblesse a fost crearea unui birou cu un puternic aer masculin, mobilat in stil britanic, care se distinge evident, din punct de vedere estetic, de restul casei.

Citește și:

Acesta a fost conceput ca un mediu de refugiu pentru proprietar fiind amenajat dupa cerintele acestuia: piesele de mobilier sunt din lemn masiv si piele, iar camera e imbracata in boiserie.

Mobilierul si accesoriile apartin exclusiv gamei de lux a Galeriilor Noblesse, disponibila pe www.galeriilenoblesse.ro.

Utilizarea acestora a completat cu succes rafinamentul arhitectural al cladirii si a adaugat cu delicatete un individualism definitoriu ce a transformat Casa Cotroceni in caminul unei familii pe deplin multumite.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.