Setari Cookie-uri

Urari de Sfanta Maria

Cele mai frumoase urari pentru Mariile mari si mici! Urari de Sfanta Maria pentru copii, parinti, prieteni si indragostiti!

Prin acest articol cu urari de Sfanta Maria ne propunem sa nu dam uitarii si sa pastram traditia trimiterii unui gand bun persoanelor purtatoare a acestui nume, in fiecare an, pe 15 august.

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare, cum este numita in popor, este o sarbatoare care se praznuieste in fiecare an in data de 15 august. Peste doua milioane de romani poarta numele mamei lui Iisus Hristos. In aceasta zi se celebreaza momentul in care Fecioara Maria a incetat din viata, iar traditia spune ca aceasta este ziua care desparte lunile calduroase de cele reci.

Cele mai frumoase urari de Sfanta Maria pentru sarbatoritii acestei zile le gasesti in randurile de mai jos.

Urari de Sfanta Maria pentru copii

“Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!”

Citește și:

“La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!”

“Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!”

“O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine! O floare si un “La multi ani” foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!”

Urari de Sfanta Maria pentru parinti

“De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani! Te iubim!”

“O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani!”

“Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!”

Citește și:

Urari de Sfanta Maria pentru iubita/iubit

“Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria! La multi ani!”

“Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!”

Urari de Sfanta Maria pentru prieteni

“Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani, Maria!”

“Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata. La multi ani!”

Citește și:

“Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!”

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.