Setari Cookie-uri

4 Semne care iti arata ca vei fi un scriitor de succes

Cu siguranta te-ai gandit cel putin o data pana acum ca ai putea sa scrii o carte, sau ca cel putin ti-ar placea sa faci asta. Stiai ca sunt semne care iti arata daca poti fi un scriitor de succes sau nu? Iata aici cateva dintre ele.

Sunt sigura ca cel putin o data in viata ta ai citit o carte despre care ai spus ca ai fi putut-o scrie si tu, ba mai mult de atat, nu de putine ori te-ai gandit ca ai putea scrie o carte dupa experienta pe care ai acumulat-o in timp si chiar te-ai gandit la cateva titluri si te imaginai pe malul unui lac incercand sa iti pui gandurile pe hartie astfel incat sa le transformi intr-o carte de succes, o carte care sa schimbe ceva in lume, o carte care sa ramana in istorie si despre care lumea sa vorbeasca cu emotie si entuziasm.

Sunt insa cateva semne care iti arata ca ai putea fi un scriitor de succes daca vrei sa urmezi o cariera in literatura.

foto jurnalista frumoasa sursa shuttertsock

1. Ai citit o carte despre care ai spus: "Este exact genul de carte pe care as vrea sa o scriu si eu"

Nu de putine ori se intampla ca dupa ce terminam de citit o carte sa ramanem atat de impresionati incat sa ne motiveze dorinta de a scrie, sa ne schimbe intr-o masura mai mica sau mai mare perspectivele asupra a ceea ce ne inconjoara, sa ne faca sa veden altfel unele lucruri si sa descoperim altele mai frumoase.

Citește și:

Acest gen de carte isi lasa amprenta in subconstientul nostru si ori de cate ori avem nevoie de un moment de inspiratie sau de relaxare, umblam la sertarasul in care pastram cu grija informatiile aflate in aceasta carte.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.