Setari Cookie-uri

Declaratii de dragoste

Declaratii de dragoste pentru un el sau o ea fara de care nu ai putea trai nici macar o clipa! Declaratii de dragoste romantice, amuzante, triste. Descopera cele mai frumoase declaratii de dragoste pe care i le poti spune iubitului/iubitei tale.

Declaratii de dragoste romantice

Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii, atunci ea este sensul, daca nu, ea ar trebui sa fie. Declaratii de dragoste

Dumnezeu ne-a dat doua picioare sa mergem, doua maini sa tinem, doi ochi sa vedem, doua urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o singura inima? Pentru ca pe cealalalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Te iubesc pentru ca ma faci fericit, te iubesc pentru ca nu as putea trai fara fericirea pe care tu mi-o daruiesti in fiecare zi, te iubesc fiindca existi.

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

Declaratii de dragoste amuzante

Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu DO-RE-MI. Si iubirea incepe cu tine si cu mine!

Dimineata nu mananc pentru ca ma gandesc la tine, la pranz nu mananc pentru ca ma gandesc la tine, iar noaptea nu dorm ca mor de foame.

Citește și:

Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data prin fata ta?

Daca am fi numai noi doi pe o barca si s-ar scufunda, iar pe ea s-ar afla doar o singura vesta de salvare, mi-ar fi foarte dor de tine...

Declaratii de dragoste triste

Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.

Niciodata nu-i prea tarziu iubirii mele sa-i intinzi o mana si toata frumusetea ei de vis, in amintire sa-ti ramana.

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Iubita mea/Iubitul meu trebuie sa-ti spun ca esti cea mai minunata fata/baiat de pe acest pamant, dar mi-am dat seama de asta cand te-am pierdut.

Citește și:

Inima bate si fiecare bataie pe care o simt e pentru tine. Sufletul imi plange e trist ca nu esti langa mine. Corpul simte lipsa prezentei tale aproape de mine. Mintea e goala, ratacindu-se mereu in mine, departe de tine!

Citeste si:

Brad Pitt: Cea mai emotionanta si sincera declaratie de dragoste!
Top 20 declaratii de dragoste memorabile din filme

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.