Setari Cookie-uri

Ti-ai facut curat pe peretele Facebook? Ce spun despre tine postarile zilnice

Statusul de pe Facebook iti poate dezvalui personalitatea

5. Tarcovnicul: Indiferent de religia sa, el bombardeaza pe toata lumea cu mesaje religioase, rugaciuni si atentionari in legatura cu zilele de post, in special cand urci pe perete o poza cu o cina delicioasa.


6. Receptionerul de hotel:
Nu are nicio legatura cu turismul, doar ca ii place sa dea check-in chiar si atunci cand se duce acasa. La mare, pe terasa, la scoala, la munca, nu conteaza!

Toate lumea trebuie sa stie unde este si ce viata plina si ocupata are. N-ai cum sa nu te amuzi cand vezi cate un check-in “acasa la iubix” si 27 other people have been here.

7. “Entelectualul”: Statusurile sale sunt pline de citate si cugetari adanci pe care oricum nu le intelege si le atribuie persoanei gresite.

8. Ceasul desteptator: Prima lui grija, atunci cand se trezeste, este sa dea “Buna dimineata” pe Facebook. Ceasul desteptator 2.0 pune si o poza luata de pe Google Images cu un mic dejun de revista si invita pe toata lumea la cafea.

Citește și:

9. Jucatorul inrait: Este cea mai rea specie de utilizator Facebook. Are marele talent de a trimite zeci de invitatii intr-o saptmana la cele mai diverse jocuri, de la mafioti si fermieri pana la “Imbrac-o pe Barbie” si Zuckerberg mai stie ce!

Scoate pe toata lumea din sarite si isi petrece intreaga zi in mediul virtual, in lipsa de ala preocupare.

10. Vedeta locala: Este acel personaj colorat din fiecare orasel sau cartier. Are mii de prieteni pe Facebook si de fiecare data cand posteaza cate ceva, are aerul unui moderator de talk show fasait.

Chiar daca nu te cunoaste, trebuie sa te aiba in lista si ti se adreseaza, atunci cand si daca o face, cu o familiaritate jenanta.

foto prima pagina shutterstock femeie cu tableta in parc

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.