Setari Cookie-uri

Urari, mesaje si sms-uri de Sfantul Dumitru

Cele mai emotionante urari, mesaje si sms-uri de Sfantul Dumitru. Scrie-le celor dragi un mesaj, o urare sau un sms de Sfantul Dumitru!

Sfantul Dumitru se sarbatoreste in fiecare an la data de 26 octombrie si este unul dintre cei mai importanti sfinti din calendarul crestin-ortodox. 330 000 de romani poarta numele Sfantului Dumitru.

Cele mai frecvente prenume ale femeilor sarbatorite in aceasta zi sunt: Dumitra, Dumitrana, Dumitrita, Demetra si Dumitrica.

Cele mai des intalnite prenume de barbati sunt: Dumitru, Mitica, Dimitri / Dimitre, Dimitrie, Mitru, Mitrea, Mitu, Mitache, Dumitrica si Dumitrache.

Traditia spune ca Sfantul Dumitru este ocrotitorul pastorilor si guvernatorul celei de-a doua jumatati a anului, prima jumatate fiind guvernata de Sfantul Gheorghe.

Daca Sfantul Gheorghe alunga iarna si renaste natura, se spune ca Sfantul Dumitru desfrunzeste codrul si usuca plantele. In aceasta zi ciobanii prezic cum va fi iarna prin asezarea unui cojoc in mijlocul oilor. Daca pe el se va aseza o oaie neagra, iarna va fi blanda, daca se va aseza o oaie alba, iarna va fi aspra.

Citește și:

Dincolo de traditii, sarbatoarea Sfantului Dumitru este un prilej de a ne aminti de cei care ii poarta numele si de a-i sarbatori.

De aceea, ti-am pregatit cele mai frumoase urari, mesaje si sms-uri pentru cei dragi care poarta numele Sfantului Dumitru.

Urari de Sfantul Dumitru

  • Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi! La multi ani!
  • Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum Urari, mesaje si sms-uri de Sfantul Dumitru presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani!
  • In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata!
  • Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!
  • La multi ani! Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

Mesaje de Sfantul Dumitru

  • Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Dumitru cat mai frumoasa!
  • Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericit/a si mereu insotit/a de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani!
  • Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.
  • Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari! La multi ani!
  • Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sfantul Dumitru si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. La multi ani!

Sms-uri de Sfantul Dumitru

  • Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si multe impliniri. Sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani!
  • Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani!
  • Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in Urari, mesaje si sms-uri de Sfantul Dumitru lume sa gasesti numai fericire. La multi ani, Dumitru!
  • Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!
  • Fie ca sfantul ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata! La multi ani!
  • Fie ca Sfantul Dumitru sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

Citeste pe Kudika si alte mesaje:

Citește și:

Urari de Sfintii Mihail si Gavril

Urari de Sfantul Ilie

Urari de Sfantul Gheorghe

Urari de Sfantul Valentin

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.