Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai bune filme cu vampiri: Adio, Edward Cullen!

Chiar daca vrem sa recunoastem sau nu, toate avem cateva filme cu vampiri care ne-au pasionat, ne-au marcat si pe care ne dorim sa le revedem cu placere.

2. Interviu cu un vampir – 1994

Regia: Neil Jordan

Distributie: Brad Pitt, Tom Cruise, Antonio Banderas, Kirsten Dunst

Replica memorabila: Cum iti parem? Crezi ca suntem frumosi, magici? Cu pielea noastra alba si ochii inspaimantatori? Sa beau imi ceri tu dar stii oare in ce creatura te vei transforma?

Povestea filmului Interviu cu un vampir, ecranizare a romanului cu acelasi nume de Anne Rice, incepe in Los Angeles, unde Louis de Point de Lac ii marturiseste unui reporter felul in care Lestat l-a transformat, in 1971, si pe el intr-un vampir.

Tanarul Louis de Point du Lac este un mosier care si-a pierdut dragostea de viata atunci cand si-a ingropat sotia si copilul. Un an de zile duce o viata de desfrau si cauta moarte cu orice pret. Aceasta vine si poarta chipul vampirului Lestat de Lioncourt (Tom Cruise).

In loc sa il secatuiasca de sange, acesta ii ofera nemurirea, spre deznadejdea tanarului. Cinic si crud dar teribil de singur, Lestat cauta un companion care sa ii impartaseasca viziunea intunecata asupra vietii vesnice.

Citește și:

Louis insa nu isi pierde in totalitate umanitatea, in ciuda tentativelor numeroase ale creatorului sau.

Filmul a primit aprecieri critice pozitive si a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai buna melodie originala si pentru cele mai bune decoruri.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.