Setari Cookie-uri

Galerie foto: Cu sau fara masca, iata ce au purtat vedetele la Balul Venetian!

OK! Venetian Ball, care a avut loc la Casa Vernescu, a pus la incercare imaginatia si bunul gust al vedetelor din Romania. Elegante si feminine, vedetele prezente la bal si-au tinute stralucitoare tinute si masti creative pentru a respecta dress-code-ul evenimentului.

comunicat de presa

Rosul a „dominat” petrecerea. Alexandra Badoi, prezentatoare Meteo Antena1 si a emisiunii „Next Star” a optat pentru o rochie din voal de matase naturala, cu aplicatii brodate in zona decolteului, din colectia de toamna-iarna Cristallini. Ea a ales o masca dantelata, aurie si cercei simpli cu piatra rosie.

VEZI GALERIA FOTO


Bianca Ionita
, prezentatoarea stirilor de week-end de la KanalD, a ales o rochie din aceeasi colectie, din dantela elastica cu aplicatii si tul, intr-o nuanta de verde inchis si o masca extravaganta cu pene multicolore. Verdele a fost si alegerea Adinei Galupa, actrita din serialul „Ingeri pierduti”, de la AcasaTV. Ea a imbracat o rochie Cristallini din voal din matase, cu dantela Chantilly in zona umerilor si decolteu generos. Rochia se remarca prin extravaganta si versatilitatea modelului.

Citește și:

Intr-o paleta coloristica apropiata, prezentatoarea Digi24, Simona Taranu a ales un model de rochie diafan, pe un umar, realizat din voal de matase natural cu tafta si broderii manuale. Camelia Baltoi, de la Digi Sport a optat pentru o rochie aquamarin, care i-a pus in valoare delicatetea si frumusetea naturala.

Aramiul cald a cucerit-o pe Eli Roman, Realitatea TV. Ea a imbracat o rochie Cristallini, model sirena, din paiete, masca aurie si cercei sferici cu cristale Swarovski. Rochia sirena a fost si optiunea vedetei KanalD, Tili Niculae care a ales o rochie din dantela brodata cu trandafiri stilizati, intr-o combinatie de negru si nude.

Evenimentul care a reunit numeroase personalitati din life-style-ul autohton a avut si o componenta umanitara. Invitatii au putut achizitiona bratari contra unor sume de bani care au fost donate unor copiilor saraci din Dolj. Echipa revistei OK a purtat la randul ei rochii Cristallini care sunt disponibile pe www.cristallini.ro sau in show-room-ul din Splaiul Unirii, nr 108.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.