Imi permit sa spun ca geanta este cel mai important accesoriu al unei femei. Daca ne putem lipsi de cercei, de inele, bratari si alte accesorii, geanta este indispensabila si asta pentru ca acolo ne putem ascunde chiar si cele mai intunecate secrete (de aceea fiecare geanta este prevazuta cu un buzunaras secret).

Nici noi nu intelegem cu putem aduna atat de multe lucruri chiar si in cele mai micute genti, dar este o abiliatate pe care doar femeile o au, o abilitate care nu se invata, ne nastem cu ea.

Fiecare model de geanta spune cate ceva despre noi chiar daca ne dam sau nu seama asa ca hai sa descoperim impreuna aceste lucruri.

foto femei frumoase si tinere sursa shutterstock

Geanta de umar

Cateodata te intrebi daca nu cumva ai puteri magice. Te gandesti ca poti face atat de multe lucruri doar cu puterea mintii si nu stiai asta despre tine pana acum. Geanta de umar spune despre tine ca esti o femeie puternica, increzatoare si foarte ambitioasa.

Geanta plic

Asemenea unui plic care de cele mai multe ori contine ceva, esti o persoana care iubeste sa descopere lucruri, sa stie cat mai multe, sa invete cat mai multe si apoi sa impartaseasca cu cei din jur, dar oarecum sa se si mandreasca cu ale sale cunostinte. Acest model de geanta spune ca esti o femeie plina de surprize, misterioasa si atragatoare.

Clutch-ul

Aici este foarte simplu: totul se rezuma la stralucire, la intelectualul care se afla deasupra materialului si la stralucirea care domina. Esti stralucitoare, esti impunatoare si inteligenta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: