Setari Cookie-uri

Ce spune geanta ta despre tine?

Ca orice femeie care se respecta cu siguranta in garderoba ta se regasesc toate modele de genti posibile. Iata ce spun fiecare dintre ele despre tine.

Geanta cu toarte

"Cred ca mi-ar placea sa creez bijuterii...da, asta mi-ar placea sa fac. Si as vrea sa am un iubit francez care sa fie designer in arta ceaiului, unul care sa combine aromele atat de bine incat sa creeze ceaiul perfect doar pentru mine." Suna ca un vis frumos, ca o poveste nemuritoare si exact asta spune geanta despre tine: esti o visatoare si asa vei fi mereu. Iti place sa visezi cu ochii deschisi si sa iti imaginezi mereu o lume mai buna.

Rucsacul

Rucsacul este un model de geanta sport. Il putem numi asa pentru ca la fel ca o geanta, si rucsacul ascunde multe lucruri, uneori ne poate ascunde si pe noi, poate ascunde in el toata viata noastra. Dar pentru ca intr-un rucsac poti pune mult mai multe lucruri decat intr-o geanta, asta spune despre tine ca nu esti o persoana hotarata, nu esti o persoana radicala. Te gandesti foarte mult pana sa iei o decizie si toata lumea iti spune ca ar trebui sa te bazezi mai mult pe intuitie si sa lasi gandurile pentru situatii in care se merita sa iti bati capul.

Citește și:

Geanta de plaja

Tu traiesti intr-o lume a ta in care te ghidezi dupa propriile principii care sunt cu mult mai diferite de ale celor din jur. In momentul in care se intampla ceva ce zguduie aceasta lume se produce un declick in mintea ta care iti da universul peste cap si te face sa iti analizezi propriile principii.

Geanta stil postas

"O stii pe fata asta pentru ca este tipul de fata perfecta. Mereu aranjata, mereu cu un look impecabil, mereu cu o atitudine potrivita care ii permite sa obtina intotdeauna ceea ce isi doreste. Viata ei este perfecta si de cele mai multe ori iti vine sa o scuturi un pic si sa ii spui: Trezeste-te femeie! Traiesti un vis!" Cam asta transmite aceasta geanta despre tine.

foto prima pagina femeie sexy sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.