Setari Cookie-uri

Top 7 cele mai bune momente de la Vocea Romaniei

Vocea Romaniei este unul dintre cele mai mari concursuri de interpretare muzicala din Romania. Concurentii sunt din ce in ce mai pregatiti asa ca misiunea juriului nu este una tocmai usoara. Cu toate astea ei reusesc sa aleaga cele mai bune voci si sa mearga cu ele mai departe in competitie. Vezi care au fost cele mai bune momente de pana acum ale acestui sezon.

Vocea Romaniei este un show care inregistreaza audiente impresionante in fiecare sambata seara. Concurentii sunt parca din ce in ce mai pregatiti iar spiritele se incing din ce in ce mai des in cadrul juriului care se bate pe fiecare concurent in parte.

Fiecare dintre ei isi doreste sa aiba cele mai bune voci cu care sa defileze pe tot parcursul sezonului insa depinde doar de concurenti si de preferintele lor.

Au fost si concurenti care nu au reusit sa atraga niciun membru al juriului, dar au fost si concurenti care au ridicat juriul in picioare, concurenti care au transmis emotie, pasiune si trairi puternice.

1. Muneer

Arabul de la Vocea Romaniei a atras multe controverse dupa participarea lui in concurs. Indiferent de ceea ce ar spune lumea, juriul a fost mai mult decat impresionat si toti cei patru membrii s-au luptat sa il aiba in echipa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.