Setari Cookie-uri

Top 10 carti de citit online

Nu ai timp sa iti cumperi o carte sau pur si simplu iti place atat de mult noua tehnologie incat vrei sa citesti online? Acest lucru iti aduce de asemenea si multe beneficii, cel mai important dintre ele fiind economisirea timpului.

Cati dintre noi mai intra in librarie sa cumpere o carte? Sau mai bine spus cati dintre noi mai citesc? Ce sa mai vorbim despre cartile imprumutate de la biblioteca?

De ce sa facem toate astea cand gasim mii de carti pe internet, gratuit si fara termen de valabilitate?

Chiar daca este mai obositor sa citim o carte in format electronic, apelam la aceasta solutie din ce in ce mai des. Ne descarcam cartile preferate pe laptop sau tableta si le avem dupa noi la orice ora, in orice moment.

foto computer cu carti sursa shutterstock

Iata o lista cu cele mai une carti de citit online:

1. Peter Collet - Cartea Gesturilor

O lectura usoara si accesibila tuturor. In plus, daca citesti aceasta carte in drum spre birou, sau in pauza de masa, o vei intelege mult mai usor observand comportamentul celor din jur.

Carte disponibila pe site-ul 1CartePeSaptamana.ro

Citește și:

2. Ellie Hein - Mozambic, Dincolo de Umbra

O carte emotionanta care cu siguranta te va impresiona inca de la primele cuvinte. O carte care merita citita si care merita facuta cunoscuta si celor din jur.

Carte disponibila pe site-ul ClubLectura.ro

3. Paola Santagostino - Cum sa te vindeci cu o poveste

Este o carte prihologica, o carte care ne ajuta sa vedem viata prin alti ochi si sa dam povestilor din viata noastra importanta cuvenita.

Carte disponibila pe site-ul 1CartePeSaptamana.ro

4. Elizabeth Gage - Tabu

O carte plina de senzualitate, romantism si trairi intense. Un roman de dragoste inspirat din viata reala pe care il vei devora pagina cu pagina fara sa vrei sa te opresti.

Carte disponibila pe site-ul ClubulDeLectura.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.