Pentru ca este mai usor si pe langa asta economisim si timp, in prag de sarbatori alegem cate un mesaj dragut pe care sa il trimitem prietenilor printr-un simplu sms.

Targuri de Craciun fermecate desprinse din basmele copilariei

Nu putem sa fim alaturi de toti si sa le urma cele cuvenite, insa cu un mesaj putem rezolva aceasta problema si cu siguranta gestul este apreciat.

Urarile de Craciun pentru prieteni sunt alese cu grija sau compuse de catre noi astfel incat sa fie cat mai simple si mai cuprinzatoare, sa reflecte stmosfera sarbatorilor asa cum ne dorim noi.


Urari de Craciun pentru prieteni

1. Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

2. Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!

3. Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!

4. Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!

5. Sarbatorile cand vin,sa va fie cosul plin,sa aveti pe saturate,casa plina,sanatate.Punga sa geama de bani,mult noroc si l-a multi ani!

Mesaje de Craciun - ce e important sa le spui celor dragi?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: