Setari Cookie-uri

Mesaje de Craciun pentru prieteni

Inveseleste-ti prietenii de sarbatori cu cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri care sa le umple sufletele de bucurie si sa ii transpuna in atmosfera magica a sarbatorilor. Cu un mesaj frumos, o urare transmisa din duflet le poti face sarbatorile mai frumoase!

Pentru ca este mai usor si pe langa asta economisim si timp, in prag de sarbatori alegem cate un mesaj dragut pe care sa il trimitem prietenilor printr-un simplu sms.

Nu putem sa fim alaturi de toti si sa le urma cele cuvenite, insa cu un mesaj putem rezolva aceasta problema si cu siguranta gestul este apreciat.

Urarile de Craciun pentru prieteni sunt alese cu grija sau compuse de catre noi astfel incat sa fie cat mai simple si mai cuprinzatoare, sa reflecte stmosfera sarbatorilor asa cum ne dorim noi.

Urari de Craciun pentru prieteni

1. Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

2. Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!

Citește și:

3. Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!

4. Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!

5. Sarbatorile cand vin,sa va fie cosul plin,sa aveti pe saturate,casa plina,sanatate.Punga sa geama de bani,mult noroc si l-a multi ani!

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.