Setari Cookie-uri

Vampirismul energetic. Despre oamenii dizarmonici din punct de vedere energetic

Vampirii energetici sunt de fapt oameni dizarmonici din punct de vedere energetic. Un dizarmonic energetic nu este capabil sa-si ordoneze gandurile, respectiv vibratia. Din acest motiv, energia lui se consuma rapid si intra mereu pe avarie, fiind nevoit 'sa apeleze' la energia celor din jur. Afla de la Alina Neagu ce inseamna de fapt termenul de 'vampir energetic'!

Cum recunoastem un dizarmonic energetic?

Iata doua aspecte esentiale:

  • Vorbeste mult,de obicei despre el insusi, polarizandu-ti atentia, adica energia gandurilor tale.
  • Te agreseaza, te jigneste , genereaza situatii care te pun in dificultate pentru ca, atunci, intensitatea vibratiei tale este mai mare, iar el se hraneste cu ea.

Multi dizarmonici nu sunt constienti de raul pe care il provoaca in jurul lor. Nu sunt de condamnat si nici de izolat asa cum am citit eu pe niste forumuri de asa-zisa spiritualitate. Solutia? ARMONIZAREA ENERGETICA.

Nu conteaza prin ce mijloace ajungi la starea de armonie interioara (care se va reflecta, cu siguranta si in exterior). Important este sa constientizezi cand devii dizarmonic si sa doresti sa faci ceva. Pentru confortul tau si al celorlalti.

un articol de Alina Neagu, expert Garbo

Alina este autoarea Revistelor "Normal despre Paranormal” si "Previziuni Mondene", dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Citește și:

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.