Setari Cookie-uri

Romania mistica: 3 locuri incarcate energetic

Romania, gradina Maicii Domnului

Daca te gandesti la peisajele naturale ale Romaniei, nu este deloc dificil de inteles de ce Papa Ioan Paul al doilea ne-a numit tara “gradina Maicii Domnului”. Chiar si in baladele populare romanesti, se vorbeste despre plaurile noastre ca fiind “gura de Rai”.

Dincolo de frumuseata naturala, padurile adanci si piscurile inalte ale muntilor ascund secrete de care oamenii de stiinta sunt bulversati.

1. Padurea Hoia- Baciu – aparitii luminoase inexplicabile

Intinderea de padure se afla in apropierea orasului Cluj. Insa potrivit localinicilor, aici nimic nu este ceea ce pare. Copacii cresc contorsionati, subtiri, uneori cu trunchiurile inclinate catre sol.

In partea de nord a padurii a fost descoperita in 1960 cea mai veche asezare neolitica de pe teritoriul tarii. Considerata ultima perioada a Epocii de Piatra, era neolitica a inceput in 10200 i.Hr si s-a incheiat in in jurul lui 4000 i.Hr.

Citește și:

Zona este cunoscuta pentru fenomenele paranormale care au loc aici cu regularitate. Cel mai vechi dateaza din 1968, atunci cand un localnic a fotografiat o grupare luminoasa ciudata deasupra padurii. Imaginile au fost studiate de experti si au fost declarate veridice insa nu se stie cu exactitate ce anume a surpins barabtul. Desigur ca explicatiile oficiale vorbesc de lumina naturala sau baloane meteorologice insa misterul nu este inca lamurit.

De asemenea, de-a lungul timpului,in alte fotografii facute aici apar globuri de lumina, formatiuni nebuloase inexplicabile sau siluete. Un lucru foarte interesant este faptul ca desi o parte dintre acestea nu sunt vizibile cu ochiul liber, apar totusi atunci cand sunt fotografiate sau filmate.

padurea baciu

copaci padurea baciu

obiect zburator padurea baciu


foto capturi YouTube

Citeste pe Kudika.ro

8 locuri reale desprinse din cele mai negre cosmaruri

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.