Kudika: De ce te-ai hotarat sa-ti asociezi imaginea cu un brand de iaurt? De ce Activia?

Mihaela Radulescu: Pentru ca a fost o coincidenta absolut fericita. Sunt demult consumatoare de Activia, imi place produsul, consum cu incredere si in Romania cand vin si in Franta, imi place la nebunie campania "Starea de Bine" si chiar cred ca pot inspira si, astfel, sa ajut, cat mai multe femei din Romania sa faca mici schimbari pentru o viata mai sanatoasa.

Si un factor important a fost legat de oamenii pe care i-am cunoscut la Danone: deschisi, veseli si mandri ca fac, spun ei, cel mai bun iaurt din Romania. K: Esti imaginea campaniei Activia al carei slogan este „2014 Anul schimbarii in bine”. Ce schimbari vei face tu in 2014?

M.R.: La inceput de an este un bun moment sa alegi o alimentatie sanatoasa, care, impreuna cu un stil de viata activ, sa te ajute sa te mentii in forma. Eu savurez in fiecare zi Activia, un iaurt hranitor si gustos. Am testat pe propria viata cat de bine imi este atunci cand reusesc sa-mi insusesc obiceiuri sanatoase, sa fac schimbari in bine in stilul meu de viata, dar sa si imprim aceeasi pornire celor din jurul meu. Practic, nu e o schimbare majora pentru mine, traiesc asa de ani buni, dar am grija sa adaug si mai multa constiinciozitate in acest demers. Cat despre alte schimbari, nu simt nevoia sa fac altele decisive, se intampla sa-mi fie bine la multe capitole, atat in viata personala, cat si in cea profesionala.

K: Cum ai reusit sa slabesti dupa nastere?

M.R.: Am apelat la un nutritionist. Si-mi pare rau ca nu mi-a dat prin cap sa o fac mai devreme, pe perioada sarcinii, cand m-am ingrasat aiurea cu 32 de kg. Nutritionistul Mihaela Bilic mi-a stabilit o dieta convenabila si eficienta, iar eu m-am concentrat pe o viata foarte activa, in care faceam loc si cel putin unei ore de sport pe zi, oricat de incarcat imi era programul profesional. Am fost foarte disciplinata, n-am iesit din regimul impus nici macar o zi si am reusit sa dau toate kilogramele jos intr-un an, dar si sa raman cu o piele tonifiata, fara vergeturi si cu o musculatura bine definita. E o mare greseala sa slabesti brusc, in primul rand pentru sanatate si apoi pentru piele si e o si mai mare greseala infometarea. Am mancat 3 mese pe zi, dar perfect controlate, fara excese, fara exceptii, cu multe proteine, dar si cu iaurturi, fructe si legume din belsug. Am evitat carbohidratii, in special painea, cartofii, pastele si am baut multa apa si ceaiuri. Nu m-am atins de bauturi acidulate, de alcool, de zahar. Si am reusit. Atunci am si priceput cat de ascultator e metabolismul, daca nu-l naucesti, daca incerci sa-l intelegi si sa-i dai exact ce are nevoie ca sa performeze in favoarea ta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: