Setari Cookie-uri

Top 5 intrebari pe care sa ti le pui despre cei de langa tine

Fiecare dintre noi ascundem cate ceva!

Crezi ca ii cunosti pe cei de langa tine asa cum sunt ei de fapt? Te-ai gandit vreodata ca pot ascunde secrete de nedescris? Ca poate sunt in stare de cele mai josnice lucruri si tu ii vezi ca fiind cei mai buni oameni de pe pamant?

Te-ai gandit ca nu cunosti decat 1% din ceea ce este cu adevarat o persoana?
Sunt atat de multe tipuri si genuri de persoane in jurul nostru incat niciodata nu stii cum va reactiona cel de langa tine intr-o anumita situatie, nu stii cum si ce gandeste, nu stii cum si de ce face ceea ce face.
Crezi ca ii cunosti, dar de fapt nu stii nimic despre ei.

foto: femeie care se gandeste, Shutterstock

Noi am pregatit un material special cu ajutorul caruia te provocam sa iti pui un pic mintea la contributie si sa iti pui cateva intrebari esentiale in legatura cu persoanele din jurul tau.

1. Oare pot sa am incredere in el/ea?

Pentru ca nu suntem singuri pe lume si nici nu putem sa traim singuri la nesfarsit, ne inconjuram de oameni de tot felul. Cei mai buni prieteni, colegii de la birou, cei de la sala de sport, cei de la scoala si sa nu uitam de familie pe care nu prea avem cum sa ne-o alegem.

Citește și:

Din cand in cand ne mai varsam of-ul si mai povestim una alta despre propria persoana asa ca sa ne mai descarcam sau ca sa primim un sfat util. Te-ai gandit insa daca persoana careia ii impartasesti lucruri personale este de incredere? Crezi sincer ca merita sa ii spui ceea ce ii spui?

2. Persoana asta chiar ma asculta sau se preface?

Si treci de prima intrebare. Te hotarasti sa ai incredere si sa te pui pe povestit. Si povestesti despre tine, despre ceea ce se intampla in viata ta, despre oamenii pe care ii cunosti, despre ce faci, despre ce si cum ai vrea sa faci, despre una despre alta.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.