Setari Cookie-uri

Top 10 + 1 cele mai bune scene de dans de la Hollywood

Scene celebre de dans din filme

Atunci cand spui dans la Hollywood, te gandesti la nume mari ca Gene Kelly sau Ginger Rogers si Fred Astair. Desi aceste celebritati se regasesc in topul nostru, am ales pentru voi si alte nume care au schimbat perspectiva cinefililor in ceea ce priveste sincretismul pe marele ecran sau au dat o alta dimensiune peliculelor in care apar.

In ordine aleatorie, va prezentam numerele noastre favorite de dans de la Hollywood.

1. The Breakfast Club

Productia americana a aparut in 1985 si este unul dintre filmele pe care trebuie sa le vada orice adolescent. 5 pusti de liceu care provin din medii complet diferite sunt fortati sa petreaca o zi impreuna atunci cand sunt pedepsiti de directorul liceului lor. Desi la inceput pare ca nu au nimic in comun, ei se vor apropia datorita problemelor de acasa sau vor descoperi dragostea.

Filmul-cult a dat una dintre cele mai celebre replici din cinematografia americana:” We think you're crazy to make an essay telling you who we think we are.You see us as you want to see us - in the simplest terms, in the most convenient definitions. But what we found out is that each one of us is a brain....and an athlete... and a basket case......a princess....and a criminal...Does that answer your question? Sincerely yours, the Breakfast Club.”

Citește și:

(Noi credem ca sunteti dus cu pluta ca sa ne puneti sa scriem un eseu despre cine suntem noi. Ne percepeti asa cum vreti voi, in cei mai simpli termeni, cele mai convenabile definitii. Dar am descoperit ca fiecare dintre noi este un destept, un sportiv, o nebuna, o printesa si un delincvent. Asta va raspunde la intrebare? Cu sinceritate, The Breakfast club)

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.