Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Truc inovativ pentru un living mai spatios

Inovatia care-ti va crea mai mult spatiu in living se numeste Biblioteca Digitala. Ideea celor de la Vodafone a pornit de la comportamentul pe care l-am adoptat odata cu achizitionarea gadgeturilor de ultima generatie.

Acum folosim din ce in ce mai putin calculatorul sau laptopul pentru a avea acces la informatii, pentru a citi presa sau chiar carti si din ce in ce mai mult tabletele, smartphonurile sau Kindle. Pornind de la aceasta observatie, Vodafone a creat Biblioteca Digitala tapet. Cu aceasta inovatie nu doar in domeniul designului de interior, dar si in tehnologie, poti sa castigi spatiu in living renuntand la clasica biblioteca din lemn, dar fara a renunta la cartile pe care le iubesti.
Iti poti crea propriul tapet adaugand cartile preferate pe site-ul tapet.bibliotecapemobil.ro. Alege-ti cartile preferate dintre cele 170 titluri gratuite, disponibile (pana acum).

Apoi, personalizeaza-ti tapetul alegand culoarea elementelor decorative din biblioteca. Montarea Tapetul Digital va fi cea mai usoara etapa. El se monteaza la fel ca un tapet standard. Dar e ceva ce-l face diferit: materialul din care e facut este unul eco, reciclabil.

Biblioteca digitala tapet e gata in 5 pasi simpli:

1. Alegi template-ul de tapet dorit dintre cele disponibile pe site (cu obiecte decorative, cu rama foto sau doar cu carti).

2. Alegi titlurile preferate si le pui in template.

3. Alegi culoarea obiectelor decorative.

4. Alegi o fotografie personala pentru rama foto.

5. Comanzi, platesti online, si tapetul va fi livrat acasa.

Fiecare carte din biblioteca are un QR code prin care poti descarca titlul in format PDF sau Epub.


Kudika
1 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.