Setari Cookie-uri

Top 5 povesti adevarate cu fantome

Cele mai bune scenarii de film sunt inspirate,uneori, din fapte reale

2. Cazul Amityville

In micul orasel din statul New York, nimic nu parea sa tulbure o zi de toamna din noiembrie 1974. Ceea ce locuitorii nu stiau este faptul ca intr-una dintre casele aratoase ale orasului avea loc o crima infioratoare. Ronald DeFeo jr. si-a ucis cu sange rece tatal, mama, pe cei doi frati si pe cele doua surori.

Un an mai tarziu, George si Katchy Lutz s-au mutat aici, impreuna cu cei 3 copii ai lor. Sederea lor a durat mai putin de o luna si au fugit din casa infricosati fara sa dea prea multe detalii despre fenomenele paranormale care i-au determinat sa isi abandoneze locuinta.

Desi nu exista dovezi in acest sens, ci doar supozitii, se crede ca un spirit malefic a pus stapanire pe DeFeo si l-a impins sa isi execute rudele. Din cauza mortii violente, spiritele lor ar fi ramas prinse in casa si ar fi facut vietile imposibile noilor locatari. Ceea ce contribuie si mai mult la ideea unei posedari este felul in care au fost gasite cadavrele. Parea ca toata lumea din casa doarme cu fata in jos, nu s-a trezit nimeni din cauza zgomotului produs de arma, cu toate ca nu avea amortizor, si mai ales, nimeni nu a opus rezistenta.

Citește și:

Cazul a generat nu mai putin de 11 filme bazate pe cartea The Amityville Horror, scrisa de Jay Enson despre aceste feneomene.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.